طرز تهیه عدس پلو به سبک جدید
بریم با هم یه عدس پلو متفاوت و فوری درست کنیم.
یک پیمانه عدس رو از شب قبل خیس کردم و بعد نیمپز کردم نزارید خیلی له بشه.
سه پیمانه برنج رو سه چهار ساعت قبل خیس دادم.
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با مقداری کره تفت دادم . بعد ادویه هارو دونه دونه اضافه کردم زیره سبز که عطر عجیبی میده به گوشت و زردچوبه و فلفل و دارچین بیشتر و کمی نمک.
بعد کمی تفت دادن پیاز داغ رو هم اضافه کردم و در نهایت با اضافه کردن یه قاشق رب بهش و یه تفت کوچیک با یه استکان آب دم گذاشتم تا هم بپزه و آبش کشیده بشه و میره کناری.
برنج رو آبکش کردم میتونید دمی هم بزارید آب برنج رو برای دمی میزون کنید زعفران بریزید داخل آب و وقتی آبش کشید شد برنج رو با قاشق بکشید کنارهای قابلمه و از مواد وسطشو پرکنید.
تو یک دقیقه ی آخر که میخواستم برنج رو آبکش کنم عدس نیمپز شده رو بهش اضافه کردم و یه هم زدم و ریختم تو صافی حالا بهش زعفران و پودر دارچین زدم ونصفشو ریختم داخل قابلمه و با قاشق قشنگ کفشو صاف کردم و کمی کشیدم به دیواره قابلمه و وسط قابلمه یه حفره ایجاد شد مواد گوشتی رو ریختم داخل حفره بعد کمی پیاز داغ دادم روش کشمش رو هم دادم روش ودر اخر هم چندتا دونه خرما و گردوی خورد شده دادم روش و باز چندتا دونه پیاز داغ و در نهایت مابقی برنج رو دادم روش و با پشت قاشق روشو صاف کردم و دم گذاشتم.
عدس پلو زیاد درست کردم ولی نگممممم از عطر و بو و طعم این عدس پلو که بینظیر بود.
نوش جونتون
مطلب پیشنهادی:
طرز تهیه عدس پلو ساده کته ای بدون گوشت
Comments
Post a Comment