دستور پخت شیرینی رنگی رنگی خوشمزه

 



با این خمیر میشه چند مدل شیرینی درست کرد (مربایی‌، چنگالی، و ...)

بدون همزن ومیتونید بنا بر سلیقه طعم رو هم عوض کنید خیلی آسون و راحت.



مواد لازم


  • 250 گرم روغن نیمه جامد یا روغن صاف
  • 125 گرم پودر قند
  • آرد قنادی حدود 300 گرم
  • نشاسته 100 گرم
  • 1 عدد تخم مرغ
  • نصف قاشق غذا خوری بکین پودر
  • 1 قاشق عسل
  • 1 قاشق گلاب
  • 1 قاشق شیر یا آب
  • پودر زنجبیل و مقدار کمی وانیل
  • رنگ خوراکی مقداری
  • شکلات ومغزیجات وکنجد وهر نوع پودری به دلخواه برای تزیین

طرز تهیه


تخم مرغ و روغن و وانیل وپودر زنجبیل عسل وپودر قند ویه قاشق شیر یا آب وگلاب رو با همزن دستی خوب بزنید نشاسته رو با مقداری آرد قاطی والک کنید وبه مواد اضافه کنید وهم بزنید.

بعد کم کم آرد رو که قبلن با بکین پودر الک وقاطی کردین به مواد اضافه کنید وبا نوک انگشتهاتون خمیر رو جمع کنید تا جایی که یه خمیر لطیف ونرم بدست بیاد(ورز ندید فقط با نوک انگشت بعد 2یا 3 تیکه بردارید با پودر کاکائو یا رنگ خوراکی قاطی کنید. 

خمیر رو بذارین داخل یخچال به مدت یه ربع تا 20 دقیقه این مابین فر رو گرم کنید با درجه 180 برای فر گازی وبرای فر برقی 160 وبعد از یخچال دربیارین بعداز زمان استراحت وکاتر بزنید وبذارین تو سینی فر به مدت 20دقیقه.

همین که یه کم تغییر رنگ بده زیر شیرینی در بیارین وتا نیم ساعت دست نزنید تا سرد بشه وبعد تزئین کنید با شکلات آب شده مغزیجات وغیره.

  • نکته :ورز ندین خمير رو چون به روغن می افته
  • نکته :امکان داره که آردی که برای شیرینی استفاده میشه کمتر یا بیشتر بشه
  • نکته :طعم قابل تغییر میتونید پودر هل بزنید وووو

میتونید مغزیجات اضافه کنید به خمیر


Comments

Popular posts from this blog

روش تهیه باقلوا ترکیه ای با خمیر یوفکا

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی مرحله به مرحله

دستور پخت مرغ شکم پر شمالی بدون فر