طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی مرحله به مرحله
بریم یه ته چین خوشمزه باهم بپزیم
مواد لازم
- سه پیمانه برنج
- یک عدد سینه مرغ
- یک لیوان ماست چکیده
- یک عدد پیاز
- دو عدد زرده تخم مرغ
- یک فنجان گلاب
- ۵۰ گرم کره
- ۱۰۰گرم زرشک
- پودر قند یک قاشق چ خ
- روغن مایع به مقدار لازم
- زعفران دم کرده ۴قاشق
- دارچین یک قاشق چ خ
- خلال بادام و پسته و نمک و فلفل و زردچوبه به میدار لازم
اول باید مرغ رو با پیاز و آب و زردچوبه و یک تکه چوب دارچین روی حرارت بذاریم تا بپزه.
بعد برنج رو بشورید و مرغ پخته شده روخرد کرده و با کمی نمک و فلفل و دارچین تفت بدید و کنار بذارید بعد زرشک و پودر قند رو با کمی روغن با شعله کم تفت بدید.
حالا آب برنج رو روی حرارت گذاشته وقتی جوش اومد برنج و نمک اضافه کنید و وقتی کمی نرم شد آبکش کنید حالادر یک ظرف بزرگ زرده تخم مرغ رو همراه با گلاب و زعفران هم بزنید و ماست رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید.بعد برنج آبکش شده رو اضافه کنید و هم بزنید.حالا کف قابلمه یا تابه رو کمی چرب کنید و نصف برنج رو کف ظرف بریزید و فشرده کنید سپس مرغ و زرشک رو اضافه کنید و دوباره فشار بدید و لایه آخر دوباره برنج بریزید و کاملاً فشرده کنید.
در آخر کره یا روغن کرمانشاهی رو روی برنج بزنید و بذارید یک ساعت برنجتون دم بکشه.
نکته:از سفیده تخم مرغ استفاده نکنید برنجتون خشک میشه.
مرغ و زرشک رو در وسط(نه حاشیه)برنج بریزید که به قابلمه نچسبه و نسوزه.
بهتره آب مرغ کاملاً کشیده بشه تا طعم ادویه بگیره و بوی زهم نده.
منبع: https://fidia.ir/tahchin-with-chicken-recipe
Comments
Post a Comment