طرز تهیه مینی کیک خامه ای شکلاتی و خوشمزه
مواد لازم برای خمیر
- یه پیمانه سر خالی آرد
- 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 1 قاشق چایخوری شکر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ
- نصف پیمانه آب
- نصف پیمانه شیر
- 70 گرم کره
طرز تهیه
آب ، شیر ، کره ، نمک و شکر رو داخل قابلمه بریز و بذار تا جوش بیاد حرارت رو کم کن ، آرد الک شده و پودر کاکائو رو اضافه کن و هم بزن و 3/4 دقیقه بپز تا هیچ توده ای باقی نمونه.خمیر رو کنار بذار تا خنک بشه بعد تخم مرغ ها رو داخلش بریز. اگر خمیر آبکی بود ، یکم داخل یخچال بزار تا استراحت کنه بعد داخل قیف بریز و در فواصل منظم روی کاغذ روغنی، داخل سینی فر پایپ کن.
مواد لازم برای خمیر ترد رویی
- 85 گرم کره
- یه پیمانه سرخالی آرد
- 1 پیمانه شکر قهوه ای
- 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو
طرز تهیه
کره و شکر رو با همزن هم بزن تا کرم رنگ بشه. آرد و پودر کاکائو رو اضافه کن و با لیسک هم بزن، خمیر رو به صورت لایه نازکی بین دو تا کاغذ روغنی باز کن و به مدت 10 دقیقه بزارش در فریزر. با کاتر گرد برشش بزن و روی خمیر داخل سینی فر بزار. بعد به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 175 درجه گرم شده بپز، بعد دمای فر رو به 165 کاهش بده و به مدت 30 دقیقه با این دما بپزه بعد یه خلال دندون واردش کن اگه چیزی بهش نچسبید پخته.
مواد لازم برای خامه
- 3 پیمانه شیر
- 4 زرده تخم مرغ
- نصف پیمانه پودر قند
- 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (حتما الکش کنید)
- 1 بسته وانیل (5 گرم)
- 1 بسته کرم شانتی یا پودر خامه (75 گرم)
طرز تهیه
شیر رو روی حرارت بزار تا گرم بشه ولی جوش نیاد. زرده تخم مرغ و شکر رو هم بزن تا کرمی بشه، بعد نشاسته رو اضافه کن، شیر گرم شده رو به آرامی داخل مخلوط تخم مرغی بریز و مخلوط کن، بعد کل مخلوط رو توی قابلمه بریز و مرتب هم بزن تا غلیظ بشه بعد حرارت رو خاموش و وانیل رو اضافه کن، روشو با سلفون بپوشون و بزار خنک بشه وقتی به دمای محیط رسید، 1 بسته کرم شانتی رو بهش اضافه و با همزن مخلوط کن.
کیکا رو برش بده و کرمو به کمک قیف بین لایه های کیک بزن.
نوش جان
Comments
Post a Comment