مربای به مجلسی رنده شده
مواد لازم برای تهیه مربای به
- به 1 کیلوگرم
- شکر 1 کیلوگرم برابر با 5 لیوان دستهدار فرانسوی (برای مربای کم شیرین 750 گرم)
- دانه هل 5 عدد
- گلاب 1 فنجان
- آب 4 لیوان
- چوب دارچین 1 تکه (به دلخواه)
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
- زعفران دم شده 2 تا 4 قاشق غذاخوری
دستور پخت مربای به رنده شده
ابتدا به ها رو شسته و پوست بگیرید. سپس به ها رو از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و دانههای وسط به رو جدا کنید.
به ها رو با اندازه درشت رنده، رنده کنید و به های رنده شده رو سریع داخل یک ظرف آب بریزید تا به ها سیاه نشن.
آب و شکر رو داخل یک قابلمه با اندازه مناسب بریزید و کمی هم بزنید تا شکر در آب حل بشه. سپس به رنده شده رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید و صبر کنید تا آب مربا به جوش بیاد. وقتی که به جوش اومد، حتما کفی که روی سطح مربا تشکیل میشه رو جدا کنید. وقتی که مربا به جوش اومد، به دلخواه میتونید یک تکه چوب دارچین داخل قابلمه بیندازید و وقتی که مربا پخت و آماده شد از مربا خارج کنید.
وقتی که مربای به شروع به جوشیدن کرد، درب قابلمه رو دمکنی ببندید، درب قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید. حدود 2 تا 3 ساعت زمان بدید تا مربا به غلظت و قوام مناسب برسه. اگه مربا پخته شد و قرمز رنگ شد، اما هنوز به قوام مناسب نرسیده بود، درب قابلمه رو بردارید تا آب اضافی تبخیر بشه و مربا به غلظت مناسب برسه.
15 تا 30 دقیقه قبل از اینکه مربا به غلظت مناسب برسه، دانههای هل رو با پوست سبز داخل مربا بیندازید و وقتی که مربا پخت از مربا خارجشون کنید. به دلخواه میتونید گلاب و زعفران دم شده رو هم همراه با هل به مربا اضافه کنید.
وقتی که مربا به به غلظت مناسب رسید، از روی حرارت بردارید و 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب لیمو یا آب لیمو ترش تازه به مربا اضافه کنید. تا زمانی که مربا به طور کامل خنک بشه صبر کنید و وقتی که خنک شد، مربا رو داخل ظرفهای مورد نظرتون بریزید و به صورت در بسته داخل یخچال نگهداری کنید.
Comments
Post a Comment